PLC-ANALYZER pro 6 este un sistem software de analiza logica si de achizitie a datelor înregistrate pe instalatiile controlate cu ajutorul unui PLC. Acest software permite utilizatorului achizitia, reprezentarea si evaluarea semnalelor din PLC si aici putem specifica: semnale de intrare, iesire, memorii intermediare, blocuri de date, etc. Vizualizarea si reprezentarea acestora nu a fost niciodata mai usoara pentru utilizator!

Spre deosebire de analizoare logice traditionale, PLC-ANALYZER pro 6 are avantajul decisiv al înregistrarii datelor de proces prin interfete PLC standardizate: MPI/PPI, PROFIBUS, TCP/IP Ethernet pentru SIMATIC S7 sau interfata de programare la SIMATIC S5. Un computer conectat în scopul programarii PLC (engineering PC) poate fi utilizat pentru înregistrarea datelor de proces, fara modificari de hardware, fara adaugarea de cabluri suplimentare.

PLC-ANALYZER pro 6 este asadar un sistem software indispensabil atat pentru personalul care se ocupa de dezvoltarea aplicatiilor PLC cat si pentru personalul tehnic din departamentul de mentenanta care trebuie sa identifice rapid cauzele care pot conduce la o perturbare sau chiar o nefunctionare a fluxului de productie. Simpla folosire a acestui software poate face diferenta dintre profit si pierdere pentru o linie automata de productie controlata cu un PLC.

Pentru detalii suplimentare va rugam vizitati www.autem.de