Defectiunile si problemele care duc la oprirea productiei trebuiesc eliminate rapid si in mod eficient, in acest caz existand cateva solutii: inlocuirea componentelor defecte sau repararea acestora. Firma noastra va poate oferi ajutor atat prin oferirea unor noi echipamente cat si prin repararea componentelor defecte (in special din gama Siemens Simatic S5), gama care este scoasa din fabricatie si pentru care aprovizionarea cu piese de schimb dureaza foarte mult si este foarte costisitoare.

Oferim clientilor nostrii servicii de service adaptate dupa necesitatile fiecaruia:

  • Contract de service in cadrul caruia beneficiati de revizii periodice si mentenanta preventiva;
  • Contract de rezervare piese de schimb pe stoc (mai ales pentru gama S5)
  • Intocmirea unui plan de mentenanta preventiva adaptat la conditiile de lucru ale utilajelor dumneavoastra;
  • Intocmirea unei liste de piese de schimb care sa permita minimizarea timpilor de stationare ale utilajelor;

In cazuri de extrema urgenta va putem oferi piese din rack-ul de teste pana ce sosesc cele comandate, astfel incat sa reducem la minimum timpii in care utilajul nu este apt pentru productie. Tot ce aveti de facut este sa ne dati un simplu telefon si va putem spune pe loc daca piesa defecta este pe stoc, poate fi reparata sau in cat timp poate fi ea livrata direct la fabrica dumneavoastra.

FOCUS INDUSTRIAL SERVICE SRL vine astfel in intampinarea nevoilor firmei dumneavoastra si va ofera din stoc sau pe baza de comanda o gama larga de piese de schimb pentru automatizari industriale. In cazul reparatiilor de piese nu se plateste nimic daca piesa nu a fost reparata.  Pentru defectiuni mai complexe avem parteneriate cu firme specializate din afara.

De asemenea suntem interesati in achizitia surplusului de piese de schimb care nu mai sunt necesare in instalatia dumneavoastra,  noi sau second-hand.